Cine suntem?

Compania DATA COMPUTER SRL a fost înfiinţată în anul 1991.
An de an, ne-am dezvoltat şi am câştigat o reputaţie de partener de încredere în mediul de afaceri din România.
În calitate de importator direct şi distribuitor cu valoare adăugată ne ajutam clienţii şi partenerii să aibă succes, oferindu-le produse şi soluţii de calitate.
Pentru a răspunde cât mai bine necesităţilor clienţilor săi, am deschis magazinul online www.e-datacomputer.ro prin intermediul căruia comercializăm o gamă variată de produse.

DATE COMERCIALE

DATA COMPUTER SRL
str. Vlaicu Voda, nr. 16, bloc V65, scara 2, et.1, ap. 19, Sector 3, Bucureşti
Tel / Fax: 021- 2273854, E-mail: office@datacomputer.ro
CUI: RO 331500
Nr. Registrul Comerţului: J40/2942/1991
Capital Social: 20.000 lei
Cont CEC Bank SMB : RO26CECEB30001RON2304174
Cont Trezorerie Sector 3 : RO41TREZ7035069XXX012821 – doar pentru institutii bugetare

De ce sa cumpar de la e-datacomputer?

– La noi găseşti o gamă variată de produse de cea mai buna calitate şi o echipă entuziastă şi gata să te ajute şi să-ţi anticipeze nevoile.
– Oferim suport tehnic gratuit telefonic sau prin email.
– Căutăm şi găsim soluţia optimă pentru tine.
– Ne respectăm clienţii: răspundem cu promptitudine şi amabilitate oricărei solicitări.
– Nu facem discriminări legate de preţul produsului comandat: indiferent de produs, la noi eşti tratat cu aceeaşi promptitudine.
– Facem tot posibilul să respectăm întocmai termenii de livrare şi orice alte angajamente luate faţă de client.
– Din momentul în care ai plasat comanda un agent de vânzări se va ocupa personal de comanda ta. Vei putea fi la curent în orice moment doreşti cu stadiul comenzii tale sau îti vei putea contacta agentul de vânzări pentru a-l informa de eventuale modificări ale comenzii.
– Spre deosebire de alte magazine online nu avem preturi minime de achizitie. La e-datacomputer, daca-ti doresti un produs il poti avea indiferent de pretul acestuia!
– Serviciile profesionale de garanţie şi postgaranţie, asistenţa tehnică la standarde înalte şi serviciile speciale, ne recomandă ca fiind un partener serios şi cu o mare capacitate de acoperire a necesităţilor clienţilor noştri.
– Echipa noastră este formată din oameni dinamici, în permanentă legătură cu lumea IT-ului care se ştie că este un domeniu cu o foarte mare schimbare şi în continuă expansiune.