Cum se poate plati?

Va oferim mai multe modalitati de plata:

  • Plata prin depunere de numerar direct in contul CEC pe baza comenzii;
  • Plata prin ordin de plata in contul nostru;
  • Plata prin mandat postal cu depunere de numerar in contul nostru bancar la orice oficiu postal din Romania (se economiseste astfel taxa de ramburs);
  • Plata ramburs cu numerar la primirea coletului prin curier rapid;

Se pot comanda, fara plata unui avans, produsele existente pe stoc cu valoare de pana la 100 lei, sau produsele care se livreaza doar pe baza de comanda dar au o valoare de pana la 10 lei. Daca produsele depasesc valorile sus amintite este posibil sa vi se ceara sa achitati un avans de minim 50% din valoare in avans, urmand ca la livrarea produsului sa achitati numai diferenta dintre avans si suma totala de plata.

ATENTIE! In cazul persoanelor fizice, daca numele si adresa de facturare sunt diferite de numele si adresa de livrare, plata NU se poate face ramburs, doar plata in avans. In acest caz, livrarea catre adresa de livrare va fi efectuata in momentul confirmarii intrarii banilor in contul S.C. DATA COMPUTER SRL. In cazul platii in avans, va rugam sa specificati pe documentul de plata numarul comenzii.

Pentru plata prin ordin de plata sau prin mandat postal in contul nostru bancar la orice oficiu postal din Romania, aveti nevoie de urmatoarele date:
Nume firma: DATA COMPUTER SRL
Cod unic inregistrare: RO 331500
Nr. Registrul Comertului: J40/2942/1991
Cont: RO26CECEB30001RON2304174
Banca: CEC Bank SMB
Sediul social: str. Vlaicu Voda, nr. 16, bloc V65, ap. 19, Sector 3, Bucuresti