Termeni si conditii

Folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite de acest site si efectuarea unei comenzi pe site-ul www.e-datacomputer.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos.

– Site-ul www.e-datacomputer.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului www.e-datacomputer.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.e-datacomputer.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.

– Informatiile furnizate catre site-ul www.e-datacomputer.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. Site-ul www.e-datacomputer.ro nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata. S.C. DATA COMPUTER S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

Politica de Cookies face parte din prezentul Document.

– Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative.

– Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 50% din valoarea produsului. Acest avans reprezinta o garantie care se pierde daca clientul renunta la comanda.

– Produsele comercializate prin intermediul www.e-datacomputer.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie.

– S.C. DATA COMPUTER S.R.L. isi rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate. Deasemenea in cazul clientilor care au in istoricul comenzilor livrari refuzate, ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile ulterioare decat cu plata in avans a comenzii, caz in care livrarea se va face dupa confirmarea intrarii banilor in contul S.C. DATA COMPUTER S.R.L.

– S.C. DATA COMPUTER S.R.L. isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.e-datacomputer.ro, suprima sau inlocui in orice moment portiuni ale acestui site, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.e-datacomputer.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul www.e-datacomputer.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Orice modificare intra in vigoare in clipa afisarii sale pe acest web site.

– Intregul continut al www.e-datacomputer.ro este destinat folosirii personale, ne-comerciale de catre utilizatorii acestui site. Puteti descarca, tipari sau stoca portiuni ale continutului, permitandu-va folosirea doar de copii ale continutului pentru uzul personal, ne-comercial fiindu-va interzisa copierea sau publicarea continutului in alte retele computerizate sau distributia in alte publicatii media, si fara a avea dreptul de a modifica sau altera continutul in orice fel, sterge sau schimba specificatiile de copyright sau de marci de comert.

– Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de « spam ». In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. S.C. DATA COMPUTER S.R.L. isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.e-datacomputer.ro, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.e-datacomputer.ro, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale www.e-datacomputer.ro. S.C. DATA COMPUTER S.R.L. are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. S.C. DATA COMPUTER S.R.L. nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. www.e-datacomputer.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

– Prin inregistrarea ca utilizator al www.e-datacomputer.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.e-datacomputer.ro. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele www.e-datacomputer.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de www.e-datacomputer.ro, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs.

– Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.e-datacomputer.ro.
Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site. www.e-datacomputer.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati prin orice metoda de plata acceptata de www.e-datacomputer.ro. Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele www.e-datacomputer.ro, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore. S.C. DATA COMPUTER S.R.L. isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul siteului sau la o parte a acestui continut.

– Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru, iar in conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor romanesti.

– Va declarati de acord sa protejati, asigurati, aparati si sa considerati nevinovat S.C. DATA COMPUTER S.R.L. impotriva tutoror pierderilor, cheltuielilor, prejudiciilor si costurilor, rezultate din violarea acestor termeni si conditii de catre dumneavoastra. Sunteti de acord sa exonerati de raspundere S.C. DATA COMPUTER S.R.L. pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentelor Termeni si Conditii.

Acceptand termenii si conditiile, acceptati implicit toate informatiile care fac parte din contractul de cumparare la distanta (metodele de comanda, plata, livrare, conditiile de garantie, de returnare a produselor, etc. care sunt prezentate in aceasta sectiune a site-ului).