Livrarea

Livrarea produselor se face dupa verificarea disponibilitatii produselor (unul sau mai multi clienti pot lansa comanda online si telefonica pentru acelasi produs, intr-un interval de timp foarte scurt) si informarea dvs. privind ziua livrarii.

Livrarea se face numai catre persoane juridice.

Odata cu confirmarea produsului in stoc, timpul de livrare poate fi de 24 – 48 ore sau 3 – 5 zile, in orice localitate de pe teritoriul Romaniei. Exista situatii exceptionale, independente de vointa noastra, in care acest termen se poate extinde, insa atunci veti primi o informare pe adresa de corespondenta (e-mail) din partea magazinului nostru. Estimarea noastra privind livrarea produselor, se bazeaza pe cativa factori foarte importanti: intervalul orar la care a fost plasata comanda, disponibilitatea produselor comandate, capacitatea de preluare si timpul de livrare. De exemplu, unul sau mai multe produse aflate pe aceeasi comanda, pot fi disponibile sau indisponibile la data comenzii. In deplin acord cu dumneavoastra, se va stabili modul de livrare, esalonat sau toata comanda odata. Produsele livrate prin e-datacomputer.ro se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului.

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate din magazinul nostru online se incadreaza intre 1 si 2 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii. In cazul in care nu puteti fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, vom pastra bunurile comandate timp de doua zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi contactat, comanda va fi anulata.

Ne straduim sa expediem pana la sfarsitul programului de lucru toate comenzile sosite pina in orele 12.00 PM (in zilele lucratoare), coletul urmand sa ajunga la dvs. in 1-2 zile lucratoare prin curier. Adresa de livrare se completeaza in momentul in care va faceti prima data cont pe site, cu ajutorul unui formular.

Adresa de livrare poate fi aceeasi cu adresa de facturare, insa aveti optiunea sa alegeti si o adresa diferita pentru livrare. Va rugam sa introduceti informatii exacte si complete, inclusiv codurile postale, pentru a putea sa va trimitem produsele unde trebuie.

Livrarea produselor comandate prin www.e-datacomputer.ro se poate face prin curier rapid.

1. Livrare colet cu plata produselor si a transportului in avans

Modalitate de livrare Zona Termen de livrare   Tarif standard (TVA inclus) *
Fan Courier Express Oriunde in Romania 24-48 ore 38 LEI**

2. Livrare colet cu plata produselor si a transportului ramburs ( la primirea coletului)

Modalitate de livrare Zona Termen de livrare  Tarif standard (TVA inclus) *
Fan Courier Express Oriunde in Romania 24-48 ore 48 LEI**

*) Tariful standard se aplica pentru coletele de pana la 1 kg. In cazul in care coletul depaseste 1 kg acest tarif standard va creste ca valoare, calculandu-se 4 LEI (TVA inclus) pentru fiecare kilogram suplimentar. **) In cazul expeditiilor in afara retelei curierului rapid se adauga 1,25 LEI (TVA inclus) pentru fiecare km efectuat intr-un sens.

In momentul confirmarii telefonice a comenzii, veti fi informat de greutatea coletului si, eventual, de numarul de kilometri suplimentari taxati de Fan Courier pentru anumite destinatii.

Daca doriti sa nu platiti taxa de ramburs puteti efectua plata prin ordin de plata sau prin mandat postal cu depunere de numerar in contul nostru bancar la orice oficiu postal din Romania in contul DATA COMPUTER SRL nr. RO26CECEB30001RON2304174 deschis la CEC Bank.

ATENTIE: Plata in avans trebuie efectuata doar dupa trimiterea comenzii si dupa ce primiti confirmarea noastra telefonica sau pe email ca produsul este pe stoc la noi sau la furnizor.

In cazul platii prin ordin de plata sau mandat postal in contul nostru, livrarea se va face dupa confirmarea incasarii banilor.

Pentru comenzi mai mari de 2000 LEI (cu TVA inclus) livrarea este gratuita. Preţurile afişate sunt pentru livrare în România.

Dacă ati dori să comandaţi produse cu livrare in altă ţară vă rugăm să ne contactaţi pe e-mail comenzi@datacomputer.ro menţionând produsele şi cantitaţile de care aveţi nevoie.